SEGRE

Detingut un pare acusat de violar la seua filla de 14 anys al Segrià

Les agressions s’haurien produït durant anys

Vistes de la comissaria dels Mossos d’Esquadra, al carrer Sant Hilari de Lleida.

Vistes de la comissaria dels Mossos d’Esquadra, al carrer Sant Hilari de Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest matí un home acusat de presumptament haver agredit sexualment la seua filla de 14 anys al Segrià. La detenció s’ha dut a terme després que la policia catalana tingués coneixement dels fets després de la denúncia de la pròpia menor. Els agents continuen amb les diligències i les agressions s’haurien produït durant anys.

Està acusat d’un delicte contra la llibertat sexual en l’àmbit familiar i està previst que passi a disposició judicial demà.

Entre els mesos de gener i febrer d’aquest any, els Mossos d’Esquadra han comptabilitzat 18 denúncies per delictes sexuals a les comarques lleidatanes. Una desena serien per abusos sexuals i unes altres set, per agressions. A més d’una denúncia per un delicte de prostitució. Aquesta xifra és inferior a la dels mateixos mesos de l’any passat, ja que des de l’inici de la pandèmia s’han reduït les denúncies.

Així mateix, l’Audiència de Lleida ja ha acollit aquest any cinc judicis per delictes sexuals i ha dictat tres condemnes.

tracking