SEGRE

ESNOTICIA

Tancada l'escola de Tartareu per un positiu, l'única de Catalunya

A tota la província hi ha 8 classes i 265 persones confinades

Cua ahir per al cribratge al campus de Cappont de la UdL.

Cua ahir per al cribratge al campus de Cappont de la UdL.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El primer centre educatiu de Catalunya que ha hagut de ser clausurat per Covid després de les vacances de Setmana Santa és lleidatà. Es tracta de l’escola de Tartareu de la Zona Escolar Rural (ZER) Montsec, al municipi de les Avellanes i Santa Linya, que ha tancat pel positiu d’un alumne a l’haver de confinar l’únic grup que la forma.

Segons Educació, hi ha deu persones en quarantena. Aquest centre ja va estar tancat per Covid al febrer.

En el conjunt de les comarques de Lleida hi ha vuit classes confinades i 265 persones, entre estudiants i personal docent. Tenen un grup aïllat els centres La Mitjana, Joan XXIII i Caparrella de Lleida, l’escola Maria-Mercè Marçal i l’institut Alfons Costafreda de Tàrrega, el col·legi d’Anglesola, i l’institut de la Pobla.

D’altra banda, ahir va continuar el cribratge al campus de Cappont de la Universitat de Lleida (UdL). El primer dia es van practicar 393 proves PRC a alumnes, docents i personal per detectar positius asimptomàtics, així com 389 tests serològics per determinar si tenen anticossos del virus. Les pròximes proves es portaran a terme els dies 14 i 15 a la facultat d’Agrònoms, el 21 al Rectorat i el 22 a la de Ciències de la Salut. En total, s’hi han inscrit més d’un miler de persones.

tracking