SEGRE

EDUCACIÓ INFRAESTRUCTURES

L'escola d'Albesa tindrà una sola planta i estarà a punt l'any 2022

El municipi acorda el disseny amb la comunitat educativa

Imatge d’arxiu d’una jornada de treball de l’AMPA.

Imatge d’arxiu d’una jornada de treball de l’AMPA.E.F

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Albesa ha finalitzat el procés participatiu per definir com ha de ser la nova escola de la població, que ha d’estar a punt l’any 2022. Des del mes de setembre passat s’han anat recopilant les diferents aportacions de tota la comunitat educativa i s’ha consensuat el disseny del nou centre que servirà com a punt de partida per a la redacció d’aquest nou projecte.

S’ha definit un centre d’una sola planta (una línia) i comptarà amb una aula de psicomotricitat, una altra de música, menjador i cuina, nou aules, una pista polivalent i altres espais lúdics. També disposarà d’una biblioteca, vestidors i banys a la zona exterior.

La conselleria d’Educació va aprovar l’estiu passat invertir 2,8 milions d’euros en el nou col·legi L’Àlber després d’anys de reclamacions pel deteriorament de l’actual edifici que acull l’escola municipal.

L’alcaldessa de la localitat, Eugènia Puig-gròs, va explicar que pròximament es licitarà el projecte i l’execució de l’obra en una mateixa fase per reduir els terminis per a la construcció d’aquest nou equipament al municipi.

tracking