SEGRE

SORTEJOS ATZAR

Loteria milionària per a Lleida

L'administració de Pi i Margall reparteix tres milions del primer premi del sorteig extraordinari d'ahir || El despatx d'Ivars d'Urgell també porta la sort a Anglesola i a Penelles

Natatxa Colell, a l’esquerra, exultant després de saber que havia repartit tres milions.

Natatxa Colell, a l’esquerra, exultant després de saber que havia repartit tres milions.G. FARRÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El sorteig extraordinari de la Loteria Nacional, dedicat a l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), va ser especialment generós amb les comarques de Lleida. El local més beneficiat va ser l’administració número 14 de la capital, ubicada al carrer Pi i Margall, que va vendre tres sèries íntegres del primer premi, que va recaur en el número 46.531.

Cada un dels trenta dècims va resultar agraciat amb 150.000 euros, amb la qual cosa l’establiment va tenir la sort de repartir tres milions. La propietària, Natatxa Colell, es mostrava exultant ahir al migdia, poc després de donar-se a conèixer la notícia.

“Estem molt contents perquè vam vendre els 30 dècims en finestreta i, per tant, està molt repartit”, presumiblement entre veïns del barri encara que ahir no s’havien donat a conèixer. Colell, que des de fa vuit anys està al capdavant d’aquesta administració al carrer Pi i Margall que anteriorment tenia la seua seu al carrer del Nord, es felicitava ja que no era la primera vegada que repartia sort entre els seus clients.

L’últim premi important distribuït va ser part d’un segon premi del sorteig extraordinari del Nen de l’any passat, i va repartir llavors un total de 750.000 euros..

Però la ciutat de Lleida no només va ser l’única agraciada ahir en aquest sorteig especial. D’aquesta manera, Loteria Salado d’Ivars d’Urgell també va veure com un dels números a què està abonat des de fa més de deu anys, el 48.172, era un dels dotze afavorits amb un premi de 75.000 euros a la sèrie.

En total va vendre tres sèries íntegres, la qual cosa representa que va repartir 225.000 euros, atès que a cada un dels trenta dècims li va correspondre 7.500 euros. El responsable de Loteria Salado, Joan Bonjorn, també va expressar satisfacció, ja que la sort no només es va quedar a Ivars d’Urgell, amb els dècims que va vendre l’administració, sinó que va escatxigar altres poblacions.

D’aquesta manera, l’estanc d’Anglesola en va distribuir alguns, igual com el bar El Taller de Penelles..

L’establiment va vendre part del segon premi del Nen del 2020, poc abans d’arribar la Covid

El sorteig especial de l’AECC celebrat ahir també va deixar la seua empremta en forma de premis en punts com Biscaia, Cantàbria, la Corunya, les illes Balears, Madrid, Múrcia, Salamanca i València

Més de 3.900.000 euros en premis des de principis d’any a Ponent La Loteria Nacional ha repartit des de començament d’any al voltant de 3.900.000 euros en premis a les comarques lleidatanes, comptant el sorteig d’ahir. El Nen va passar de puntetes per Ponent, i va deixar a la província de Lleida al voltant de 400.000 euros (325.000 a la capital), menys de la meitat del repartit el 2020 (un milió d’euros).

El dia de Reis, l’administració del Carrefour va repartir 250.000 euros del tercer premi i a Magraners es va vendre un dècim del segon premi. Així mateix, l’últim premi de la loteria es va repartir a començaments del mes de març, quan l’administració número 15 de Lleida, situada al Carrefour, coneguda com “la niña bonita”, va tornar a repartir sort per segona vegada en el que va del 2021 al vendre una sèrie afavorida amb el primer premi del sorteig de la Loteria Nacional.

En aquella ocasió, la sort va recaure sobre el número 88.194 i l’afortunat es va emportar un total de 300.000 euros.

tracking