SEGRE

CORONAVIRUS TEMPORERS

Aitona habilita mòduls per aïllar persones temporeres amb Covid

Les casetes que es van instal·lar l’any passat a Aitona.

Les casetes que es van instal·lar l’any passat a Aitona.A.A.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament d’Aitona ha començat a habilitar quinze mòduls prefabricats que serviran com a espais per a l’aïllament ràpid de possibles positius per a coronavirus entre les persones temporeres que treballin a la campanya de la fruita.

Els mòduls s’han col·locat aquest any en la pista descoberta que hi ha ubicada al costat de la piscina, en comptes d’en camp municipal de futbol, on estaven habilitats l’any passat, ha informat l’Ajuntament aquest dilluns en un comunicat.

El consistori ha assenyalat que sol·licitarà en les reunions que mantindrà al llarg d’aquesta setmana que les diferents centrals de fruita del municipi també reservin espais propis per poder aïllar amb rapidesa possibles casos positius de Covid-19.

L’Ajuntament recorda que la Conselleria de Salut es va comprometre a traslladar a les persones amb coronavirus que es detectin durant la campanya als diferents de la granja escola la Manreana i a l’hotel Fonda Nastasi.

Per la seua part, l’alcaldessa d’Aitona, Rosa Pujol, ha explicat que després de mesos de feina i planificació és el moment de començar a preparar-se per a l’arribada de la campanya i garantir que aquest any, tal com va passar el 2020, es podrà recollir la fruita amb totes les garanties sanitàries per als temporers i els veïns i veïnes del municipi".

tracking