SEGRE

TRÀNSIT EMERGÈNCIES

Tallada deu hores l'autovia A-2 a Cervera per la col·lisió de dos camions

El sinistre va afectar 2 dels 3 carrils en sentit Lleida i va provocar llargues retencions

Estat en el qual va quedar un dels camions després del sinistre.

Estat en el qual va quedar un dels camions després del sinistre.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’autovia A-2 al seu pas per Cervera en direcció a Lleida va registrar retencions durant tot el matí d’ahir per una aparatosa col·lisió entre dos camions que es va saldar amb dos ferits, un d’ells de caràcter greu. L’accident es va produir a les 04.59 hores en el quilòmetre 521 de l’autovia en sentit Lleida quan un camió va patir una sortida de via i va bolcar.

Seguidament, per causes que es desconeixen i s’investiguen, un tràiler frigorífic el va envestir, segons el Servei Català de Trànsit (SCT). A conseqüència del fort impacte, un dels camions i la cabina de l’altre van quedar convertits en un garbuix de ferros.

Així mateix, part del tràiler bolcat va acabar precipitant-se per un terraplè. El conductor del camió frigorífic va resultar ferit lleu i la seua acompanyant, ferida greu.

Van haver de ser rescatats pels equips d’emergències. La dona ferida greu va ser evacuada a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida, segons el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

En el dispositiu van participar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dos ambulàncies del SEM. El sinistre va obligar a tallar dos dels tres carrils fins passades les 12 hores, fet que va provocar retencions de més d’un quilòmetre. Posteriorment, es va reobrir un segon carril i cap a les 15.36 hores, deu hores després, es va reobrir el tercer.

D’altra banda, l’A-2 també va registrar fins a quatre quilòmetres de retencions al llarg de la jornada d’ahir al seu pas per Lleida en direcció a Soses per unes obres de manteniment.

tracking