SEGRE

EMERGÈNCIES FOCS

Un aparatós incendi en un cablatge deixa sense llum 4 hores veïns d'Arbeca

Una sobrecàrrega elèctrica, principal hipòtesi

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Bombers de la Generalitat van sufocar ahir al migdia un incendi que va afectar el cablatge elèctric d’un habitatge situat al carrer Eral d’Arbeca. L’incident es va produir es va produir pocs minuts després de les 12.30 hores i fins al lloc es van desplaçar tres dotacions de Bombers, que van sufocar el foc i van alertar la companyia elèctrica perquè es fes càrrec de la reparació.

L’incendi, que segons les primeres hipòtesis estaria causat per una sobrecàrrega elèctrica, va provocar guspires que van generar una gran expectació entre els veïns.

Els Bombers van sufocar les flames i tècnics de la companyia elèctrica es van encarregar de la reparació

Segons va explicar l’alcalde d’Arbeca, Sergi Pelegrí, la fallada a la instal·lació elèctrica va provocar que diverses cases que s’alimentaven del generador quedessin sense llum durant més de quatre hores, fins que els tècnics de la companyia van arreglar la incidència al voltant de les 17.00 hores.

Encara que la hipòtesi principal apuntaria a una sobrecàrrega del subministrament elèctric, una investigació haurà d’aclarir les causes de l’incident i esbrinar si va estar motivat per un ús indegut del corrent.

L’any passat, l’energia piratejada a les comarques lleidatanes va ser de 7.489.813 quilowatts. 

Les guspires al carrer Eral van generar expectació.

Les guspires al carrer Eral van generar expectació.SEGRE

tracking