SEGRE

Tàrrega acollirà dimecres el primer cribratge massiu a Catalunya amb proves d'automostra

Salut ha diagnosticat durant els últims dies una elevada xifra de nous casos positius que corresponen a treballadors de petites i mitjanes empreses

Cues aquesta setmana per vacunar-se a Tàrrega amb AstraZeneca.

Cues aquesta setmana per vacunar-se a Tàrrega amb AstraZeneca.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El departament de Salut ha anunciat que realitzarà un nou cribratge poblacional per a la detecció de la Covid-19 a Tàrrega el dimecres 21 d’abril. Les proves s’efectuaran al Pavelló Municipal d’Esports, de 9.30 hores a 17.30 hores, i s’adrecen a persones asimptomàtiques d’entre 18 i 65 anys d’edat, segons ha explicat l'ajuntament. Es fa una crida sobretot a les persones que hagin tingut contacte estret amb casos positius de coronavirus en l’àmbit laboral.

Segons el consistori, Salut ha diagnosticat durant els últims dies una elevada xifra de nous casos positius a Tàrrega que corresponen a treballadors de petites i mitjanes empreses.

El cribratge constarà de proves PCR d’automostra. Aquest tipus de proves s’han aplicat fins ara en col·legis i universitats. Tàrrega serà el primer municipi de Catalunya on es farà un cribratge massiu amb PCR d’automostra, segons ha informat Salut.

A més de cedir el Pavelló Municipal d’Esports, l’Ajuntament de Tàrrega ha habilitat un formulari d’inscripció en línia mitjançant el web www.tarrega.cat/cribratge. També es pot efectuar el tràmit per via telefònica al 973 311 608 (Oficina d’Atenció Ciutadana). D’aquesta forma es vol esglaonar l’accés al Pavelló Municipal d’Esports. L’àmbit geogràfic de la convocatòria comprèn l’Àrea Bàsica de Salut de Tàrrega.

tracking