SEGRE

MUNICIPIS EQUIPAMENTS

Oliana habilita un local municipal per a joves i els consultarà quins usos donar-li

Per facilitar tant opcions d'esbarjo com educatives per a aquest col·lectiu

L’Espai Jove estarà ubicat al costat de la piscina municipal.

L’Espai Jove estarà ubicat al costat de la piscina municipal.AJUNTAMENT D’OLIANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament d’Oliana habilitarà un local per als joves del municipi, i buscarà la participació d’aquest col·lectiu per decidir quins usos donar-li. Aquest equipament s’instal·larà en un dels immobles al costat de la pisicina municipal i anirà acompanyat d’un projecte socioeducatiu. L’alcaldessa, Carmen Lostao, va recalcar que “no serà només un punt d’esbarjo, sinó també un lloc on els joves trobin acompanyament i educació”. Va apuntar que esperen obrir el local aquest mes de setembre i que incorporarà la figura d’un dinamitzador.

El consistori estudia una consulta per “fer partícips” els joves en el projecte, que compta amb assessorament del consell de l’Alt Urgell i la Generalitat. Lostao va considerar que aquest tipus d’iniciatives afavoreix el desenvolupament personal de la joventut i contribueix a evitar el vandalisme i a aconseguir “una societat més tolerant i compromesa”. La inversió per a aquest espai supera els 80.000 euros i està finançada amb fons del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (Puosc).

Aquestes dos actuacions suposen una inversió de gairebé 80.000 euros i estan finançades amb el Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya i fons propis.

Preparen altres obres a la zona esportiva

L’ajuntament farà també altres millores a la zona poliesportiva. Així, repararà la coberta del pavelló Francesc Betriu, que té goteres. Les obres contemplen reparar l’aïllament més de vint-i-cinc anys després d’inaugurar-lo. També renovarà la pista de futbol sala, amb un nou paviment i la instal·lació de porteries i cistelles de bàsquet.

tracking