SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Sufoquen un aparatós incendi al paller d'una granja d'Alguaire

L'incendi es va declarar a les 6.20 hores i no va ser donat per extingit fins a les 16.13 || Hi van treballar nou dotacions dels Bombers i es va utilitzar maquinària pesant

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Bombers de la Generalitat van treballar ahir durant deu hores en l’extinció de l’incendi d’un paller d’una granja a Alguaire en un dispositiu en el qual van arribar a treballar nou dotacions i en què es va utilitzar maquinària pesant. El foc es va declarar per causes desconegudes a les 6.20 hores en una explotació situada als afores de la localitat del Segrià.

Quan van arribar al lloc, després d’activar nou dotacions, van observar que el foc ja estava desenvolupat i que afectava les bales de palla en una nau de grans dimensions. Els treballs es van centrar a evitar que les flames es propaguessin a altres infraestructures de l’explotació.

A més, els animals que hi havia a prop van ser portats a una zona segura. Posteriorment, van començar a retirar la palla cremada del cobert amb màquines i escampar-la per un camp perquè s’anés apagant mentre els Bombers es dedicaven a remullar la coberta per evitar que col·lapsés.

A mesura que avançaven les hores, es van anar retirant els mitjans. Així, cap a les 8.30 hores hi havia set equips d’extinció. Al migdia en quedaven quatre i finalment van donar el foc per extingit a les 16.13 hores, quan es van retirar tots els efectius. No hi va haver cap tipus d’afectació en persones ni als animals. La columna de fum podia veure’s a diversos quilòmetres de distància.

D’altra banda, quatre dotacions es van desplaçar ahir a la tarda al parc de la Mitjana de la ciutat de Lleida després de declarar-se a les 18.54 hores un foc de vegetació. Preventivament, la Guàrdia Urbana va desallotjar les persones que hi havia en un parc infantil pròxim. Les flames van calcinar uns 500 metres quadrats i van donar el servei per finalitzat cap a les 20.30 hores.

El foc va provocar una densa columna de fum.

El foc va provocar una densa columna de fum.MAITE MONNÉ

El foc va provocar una densa columna de fum.

El foc va provocar una densa columna de fum.MAITE MONNÉ

tracking