SEGRE

Brot en una perruqueria del Pallars Jussà amb 23 positius en set dies

Tests ràpids per detectar els contagis i frenar la propagació

Travessia de l’N-260 a la Pobla de Segur.

Travessia de l’N-260 a la Pobla de Segur.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Salut ha detectat un brot de Covid en una perruqueria de la Pobla de Segur, amb vint-i-tres positius en els últims set dies. El consistori va publicar ahir un ban en el qual sol·licitava a totes les persones que han tingut contacte amb aquest establiment entre el 5 i el 14 d’abril i als seus contactes estrets que anessin al CAP per sotmetre’s a un test ràpid, amb l’objectiu d’evitar la propagació del virus entre la població.

La perruqueria està tancada i els seus titulars estan confinats. L’alcalde de la Pobla, Marc Baró, va explicar que en els últims set dies els positius ja s’havien elevat a vint-i-tres i això “ens preocupa perquè no sabem fins on pot arribar aquest brot”. Va afegir que des del CAP els van informar que els nous positius arribaven a l’ambulatori ja amb símptomes i sense saber on s’havien pogut contagiar.

“Finalment, es va poder esbrinar que tots havien passat per aquesta perruqueria o havien tingut contacte estret amb algú que hi havia estat.” Així mateix, el consistori va demanar a les persones que donin positiu que compleixin el confinament obligatori per poder frenar el brot.

Els Omellons

D’altra banda, als Omellons es desconeixia ahir si el positiu d’una de les persones que regenta l’únic bar del poble, ara tancat, pot haver suposat altres contagis. El consistori també va fer una crida als clients que hagin estat al bar durant l’última setmana perquè es facin proves PCR, amb l’objectiu d’evitar nous contagis.

tracking