SEGRE

Crític després de ser atropellat pel seu tractor a Seròs

El ferit és un veí de Maials de 57 anys

Ambulancia SEM

Ambulancia SEMSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un agricultor de Maials de 57 anys va resultar ferit crític aquest dimarts al migdia al ser atropellat pel seu tractor en una finca de Seròs, segons van informar els Bombers de la Generalitat i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). L’accident es va produir per causes desconegudes cap a les 12.00 hores quan, pel que sembla, en una zona d’oliveres la víctima es va colpejar amb una branca, va caure a terra i una roda del tractor li va passar per sobre.

El mateix ferit va alertar els serveis d’emergència. Fins al lloc de l’accident, a la zona de Mas del Cafè, pròxima al Segrià Sud, entre Seròs, Maials i Almatret, van acudir tres dotacions dels Bombers, diverses patrulles de Mossos i una ambulància i un helicòpter medicalitzat del SEM que es va desplaçar des de la base de Tremp. L’home va patir ferides de gravetat i va ser evacuat a l’hospital Arnau de Vilanova en helicòpter. El pronòstic era crític, segons el SEM.

En els últims quinze anys han mort més de quaranta tractoristes a Ponent i desenes van resultar ferits. El pitjor any va ser el 2009, amb nou víctimes mortals. El 2020 hi va haver cinc morts en accidents agrícoles

tracking