SEGRE

Enxampa 'in fraganti' un lladre a l'interior del seu domicili a Guimerà

Una patrulla d’un vehicle espiell dels Mossos d’Esquadra en un control a la carretera LP-3322 a Vila-sana.

Una patrulla d’un vehicle espiell dels Mossos d’Esquadra en un control a la carretera LP-3322 a Vila-sana.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat dilluns un home de 22 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Tàrrega (Urgell), com a presumpte autor d'un robatori amb força en un domicili de Guimerà.

Els fets van passar cap a les 13.45 hores, segons explica la policia, quan un ciutadà va denunciar que va sorprendre un jove que estava a l’interior del seu habitatge. Aquest, en veure que l’havien enxampat robant, va fugir del domicili ràpidament sense arribar a emportar-se res.

Immediatament es va desplaçar a la població una patrulla de Mossos d'Esquadra i va localitzar un vehicle en actitud sospitosa. Després d'identificar els ocupants van comprovar que un d'ells coincidia plenament amb la descripció física del jove que s'estava buscant, fet que va motivar la seva detenció.

El detingut, que té antecedents per delictes contra el patrimoni, passarà aquest dimecres a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Cervera.

Imatge d'arxiu d'un cotxe de Mossos

Detinguts dos homes a Montblanc per tres robatoris amb forçaSEGRE

tracking