SEGRE

TRÀNSIT EMERGÈNCIES

Mor el xòfer d'una furgoneta en una col·lisió a la C-14 a Oliana

La víctima és un veí d'Andorra de 64 anys i el vehicle va xocar contra un camió || L'accident es va produir a les 6.40 hores i el camioner va patir ferides

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El conductor d’una furgoneta va morir ahir a primera hora del matí després de xocar frontalment amb el seu vehicle contra un camió a la carretera C-14, al seu pas pel municipi de Oliana. La víctima és un veí d’Andorra de 64 anys, segons es va informar des de Trànsit. Per la seua part, el conductor del camió va resultar ferit de caràcter lleu i va ser traslladat en ambulància fins a l’hospital de la Seu d’Urgell pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

L’accident va tenir lloc entre els quilòmetres 139 i 140, als afores de la població. Els Mossos d’Esquadra investiguen el motiu de la col·lisió frontal. Fonts solvents van explicar que el conductor del camió, un frigorífic d’alimentació que venia d’Abrera i es dirigia cap a Andorra per subministrar una cadena de supermercats, va declarar que no va poder esquivar la furgoneta, que circulava en sentit a Lleida. Els Mossos investiguen les causes de la col·lisió.

Sis persones han perdut la vida aquest any en accidents de trànsit a les comarques de Lleida

La policia catalana va rebre l’avís del sinistre a les 6.40 hores. L’accident va obligar a tallar la via en un primer moment i va causar algunes retencions. Posteriorment, els agents van regular el trànsit amb pas alternatiu de vehicles. La circulació va quedar restablerta pocs minuts abans de les 10.00 hores. En el dispositiu van treballar tres patrulles dels Mossos, quatre dels Bombers de la Generalitat i dos ambulàncies del SEM.

Amb la d’ahir, ja són sis les persones que han perdut la vida aquest any en accidents de trànsit a les comarques de Lleida, la mateixa xifra que ara fa un any. A més, a Catalunya aquest any ja han perdut la vida 24 persones en accidents a la xarxa interurbana.

Estat en el qual va quedar la furgoneta que conduïa la víctima.

Estat en el qual va quedar la furgoneta que conduïa la víctima.C. SANS

tracking