SEGRE

MUNICIPIS EQUIPAMENTS

Almacelles cedeix els terrenys per a la futura estació d'autobusos

La Generalitat podrà abordar les obres, que costaran 800.000 €

Imatge virtual de com serà l’estació d’autobusos.

Imatge virtual de com serà l’estació d’autobusos.A.A.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament d’Almacelles ha donat llum verda a la cessió de terrenys a la Generalitat per un termini de trenta anys perquè hi construeixi la futura estació d’autobusos. Actualment hi ha tres parades en diversos punts del centre urbà, als carrers Ponent, Joan Maragall i Doctor Rubió i Sans. L’objectiu és centralitzar totes aquestes parades, segons fonts municipals.

El projecte, que s’ha demorat arran de la pandèmia de coronavirus, suposarà una inversió d’uns 800.000 euros. Està prevista la construcció de quatre andanes, una marquesina per cobrir l’accés als autobusos i una edificació que acollirà una sala d’espera i lavabos.

Les mateixes fonts van indicar que la Generalitat ja ha elaborat el projecte constructiu i que espera la cessió d’aquests terrenys per abordar les obres.

L’ajuntament ofereix una finca al costat del carrer Joan Maragall i n’ha permutat altres per tenir una finca prou gran per acollir l’equipament. Val a recordar que el Bus Exprés arriba a la població des del mes de gener passat.

tracking