SEGRE

INFRAESTRUCTURES MILLORES

Comencen les obres de la nova rotonda de Tremp

Una actuació que és objecte de polèmica

Les obres de la nova rotonda de Tremp i a la dreta, una pancarta contra el projecte.

Les obres de la nova rotonda de Tremp i a la dreta, una pancarta contra el projecte.ESMERALDA FARNELL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Generalitat ha iniciat les obres de la nova rotonda a la travessia de la C-13 a Tremp, l’avinguda Pirineus. Aquesta actuació ha estat objecte de polèmica i, dijous passat, un veí es va ajeure sobre la calçada per protestar-hi en contra (vegeu SEGRE d’ahir).

L’ajuntament va sortir ahir al pas de les crítiques i va explicar que aquesta glorieta “no és una decisió de l’equip de govern, sinó el fruit d’un procés iniciat el 2010 davant de l’elevada sinistralitat de la zona”. Va recordar que el departament de Territori és el responsable d’aquesta iniciativa i que “no obeeix a cap altre interès que millorar la qualitat de vida i la seguretat dels habitants de Tremp”.

Davant les acusacions d’opacitat per part dels contraris a la rotonda, el consistori va apuntar que va rebre el projecte de la Generalitat el març del 2020 i que el confinament a partir d’aquell mateix mes va impedir presentar-lo als veïns fins a finals de maig. Durant el període d’informació pública s’hi van presentar al·legacions. Poc després, el Govern va constatar anomalies al projecte inicial de la rotonda, el va revisar i hi va introduir canvis després d’haver rebut nombroses objeccions.

tracking