SEGRE

INFRAESTRUCTURES CARRETERES

Asfaltaran la carretera L-500 de la Vall de Boí al maig

Per queixes pel ferm deteriorat

Bruguera i Lacruz, a l’L-500 a la Vall de Boí.

Bruguera i Lacruz, a l’L-500 a la Vall de Boí.S.B.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Generalitat tornarà a asfaltar al maig tres quilòmetres de la carretera L-500 a la Vall de Boí, segons va explicar l’alcaldessa, Sònia Bruguera. El nou director de Carreteres a Lleida, Lluís Lacruz, va visitar divendres passat aquesta via i va escoltar les revindicacions de l’ajuntament.

Bruguera va reclamar actuacions urgents en aquesta carretera, molt transitada i en la qual no s’actua amb profunditat des de fa més de trenta anys, una cosa que perjudica la seguretat en una via de comunicació molt utilitzada en totes les èpoques de l’any, tant per accedir a les pistes d’esquí de Boí Taüll com per anar al Parc Nacional d’Aigüestortes.

L’alcaldessa va indicar que hi ha diversos punts conflictius a la carretera, com per exemple els encreuaments del Coll i d’Erill, on la visibilitat és molt escassa, la qual cosa els fa molt perillosos.

També va reclamar passos de vianants a Boí i Taüll ja que els actuals estan mal ubicats i haurien de desplaçar-se per a una major seguretat dels vianants. A més a més, va valorar que és convenient una neteja de les cunetes per eliminar vegetació. Bruguera va indicar que hi cal una actuació a fons i no fer pedaços com els que s’hi han estat fent en els últims anys.

tracking