SEGRE

MUNICIPIS URBANISME

La Pobla renova la travessia i aborda obres al pont

A punt el passeig del marge esquerre, i ara actuarà a l'altre

Estat actual del nou passeig a la travessia de l’N-260.

Estat actual del nou passeig a la travessia de l’N-260.M.B.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de la Pobla de Segur està acabant les obres de renovació de l’entorn del poliesportiu i de l’inici del parc dels Raiers, a l’entrada de la població des de Lleida, a la travessia de la carretera N-260. D’altra banda, demà dilluns comencen treballs al pont del Flamisell per renovar la vorera del marge dret, la qual cosa significarà ampliar-la i tornar a pavimentar-la, ja que presenta clots i forats que la fan insegura. Aquesta intervenció costarà uns 25.000 euros, va indicar l’alcalde, Marc Baró.

La primera actuació per remodelar i recuperar la travessia ha costat gairebé 300.000 euros. S’ha urbanitzat una zona de fins a 2.700 metres quadrats amb diversos tipus de paviments i hi ha zones verdes enjardinades. Una franja de fins a quatre metres separa la vorera de la carretera N-260 per donar més seguretat als vianants.

Sobre el canvi del nom del passeig Josep Borrell, es farà quan no hi hagi risc per la Covid

En un altre ordre, l’alcalde va indicar que quan millorin les dades de contagi de Covid i la situació sigui segura es convocarà la consulta popular perquè els veïns puguin decidir si es rebateja el passeig Josep Borrell, denominat així fa anys en honor al que va ser ministre socialista nascut a la localitat i que ara és representant de la Unió Europea per a Afers Exteriors.

Baró va indicar que la votació s’organitzarà quan tot sigui segur perquè els habitants del poble puguin tenir l’última paraula en aquest sentit.

tracking