SEGRE

Denunciat després de conduir begut i en contradirecció per l'AP-2

Imatge recent del peatge de l’autopista AP-2 i la ciutat de Lleida al fons.

Imatge recent del peatge de l’autopista AP-2 i la ciutat de Lleida al fons.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d'Esquadra van denunciar penalment el passat dissabte un home per circular més de 25 quilòmetres en direcció contrària per l'AP2 al seu pas pel Segrià i sota els efectes de l'alcohol.

Els fets van passar al voltant de les 21:30 hores, quan diversos conductors van alertar els Mossos que un vehicle circulava en direcció contrària per l'AP-2, a l'altura de la comarca del Segrià. 

Poc després, un ampli dispositiu va permetre localitzar i aturar el vehicle infractor a l'altura del punt quilomètric 135, dins del terme de Torres de Segre, on els agents van poder comprovar que havia circulat més de 25 quilòmetres en contra direcció, posant en risc evident la integritat per la resta d'usuaris de la via. A més, en la prova d'alcoholèmia va donar un resultat positiu de 0,74 mg/l. 

Per tot això, els agents van denunciar penalment l'home, de 50 anys i veí d'Almeria, per dos delictes contra la seguretat viària: conduir sota els efectes de l'alcohol i de manera temerària. El denunciat haurà de comparèixer davant del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Lleida quan sigui requerit.

tracking