SEGRE

CERTÀMENS ARTS ESCÈNIQUES

Mil Maneres de dir que hi ha ganes de cultura a Alcoletge

Rhum & Cia i el seu espectacle ‘Gran Reserva’.

Rhum & Cia i el seu espectacle ‘Gran Reserva’.MIL MANERES FESTIVAL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alcoletge va abaixar ahir a la tarda el teló de la segona edició del festival Mil Maneres amb un balanç molt positiu per part dels organitzadors. “Ha estat un èxit de públic amb totes les entrades venudes i algunes places noves d’última hora i amb uns espectacles que han tingut molt bona acollida”, va explicar Xavier Iglesias, director artístic del festival.

Han estat tres dies amb una dotzena de funcions amb disciplines com ball, música i clown, entre d’altres. Iglesias va afegir que “hem detectat que la gent té moltes ganes de consumir cultura”.

Quant a la procedència i al perfil del públic, va afirmar que “hi havia molta gent d’Alcoletge però també de la resta de la comarca amb un perfil familiar”. Per les restriccions de mobilitat, els assistents només podien ser del Segrià.

S’han venut més de 2.500 entrades.

Amb el lema “Mil maneres de compartir”, la segona edició del festival tenia per objectiu reivindicar la cultura com un bé essencial i necessari i celebrar que, després de més d’un any de pandèmia, es comença a veure llum al final del túnel. La tercera i última jornada va presentar un cartell amb quatre espectacles.

Va obrir el dia KL’AA, la teva cançó, d’Inspira Teatre, una experiència visual i sonora a través de la veu de nenes i nens de 0 a 5 anys. Va seguir amb Lali BeGood i amb Futur-Oh! A la tarda va ser el torn de la companyia lleidatana La Baldufa amb La Faula de l’Esquirol, que reflexiona sobre la diferència i el mestissatge.

La clausura va anar a càrrec de la companyia de circ La Trócola, amb Emportats, que va combinar música, acrobàcies i malabars, obra que va posar el punt final al certamen.

Rhum & Cia i el seu espectacle ‘Gran Reserva’.

Rhum & Cia i el seu espectacle ‘Gran Reserva’.MIL MANERES FESTIVAL

tracking