SEGRE

MUNICIPIS PROVEÏMENTS

Aitona veta beure aigua de l'aixeta quatre dies per reparar el dipòsit

Bussejadors d'una empresa de Saragossa hi han detectat esquerdes

El dipòsit d’aigua de boca d’Aitona que es repararà.

El dipòsit d’aigua de boca d’Aitona que es repararà.A.A.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Bussejadors d’una empresa de Saragossa contractada per l’ajuntament d’Aitona han detectat esquerdes en el dipòsit d’aigua de boca que s’hauran de reparar, segons va explicar l’alcaldessa, Rosa Pujol. L’actuació d’urgència es portarà a terme a partir del dia 3 de maig i durarà uns quatre o cinc dies, en què no es podrà beure aigua de l’aixeta.

“L’aigua se subministrarà directament del pantà que emmagatzema l’aigua des de la presa de l’Aragó i Catalunya, estarà clorada però no és apta per al consum ja que es potabilitza al dipòsit”, va puntualitzar. Sí que es podrà utilitzar per a usos domèstics i higiene. Avui està previst fer la primera prova prèvia a la intervenció durant tota dia.

L’ajuntament emetrà bans i comunicats als veïns, tancarà l’aigua de les fonts públiques i avisarà el consultori mèdic, el col·legi i la residència per a la tercera edat perquè s’extremi la precaució.

Pujol va indicar que les obres per reparar les filtracions i evitar perdre aigua, així com sanejar les instal·lacions, s’han de fer abans dels mesos d’estiu.

tracking