SEGRE

ESNOTICIA

L'alberg de Bellpuig acull 30 positius en cinc mesos

Pot allotjar fins a 21 persones alhora

Imatge de l’alberg municipal de Bellpuig.

Imatge de l’alberg municipal de Bellpuig.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’alberg municipal de Bellpuig ha acollit una trentena de persones positives en cinc mesos, des que es va reactivar el servei el mes de desembre passat. L’alcalde, Jordi Estiarte, va destacar ahir que l’equipament està a disposició de totes les persones que no tinguin un lloc en condicions per aïllar-se. Durant aquests mesos, ha acollit des de temporers (divendres en van arribar sis del Baix Segre), persones en risc de patir violència masclista, sense una xarxa familiar o que convisquin amb altres persones vulnerables.

Estiarte va fer una valoració positiva del servei, atès que “és una eina molt útil” amb la qual “des de Bellpuig contribuïm a lluitar contra la pandèmia” de la Covid. L’equipament estarà operatiu almenys fins a finals d’estiu.

Val a recordar que la gestió de l’alberg va a càrrec de Creu Roja i pot acollir un màxim de 21 persones alhora en habitacions individuals.

D’altra banda, en els propers dies l’edil d’Agricultura, Inés Granollers, es reunirà amb responsables de les empreses i agricultors per estudiar la necessitat d’habilitar nous espais per allotjar els temporers de la campanya de la fruita, que començarà a mitjans d’agost. Amb tot, Estiarte no va descartar utilitzar l’alberg.

tracking