SEGRE

COMARCAS

Tarroja s'afegeix a la recollida selectiva de brossa

Tarroja s'afegeix a la recollida selectiva de brossa

Tarroja s'afegeix a la recollida selectiva de brossaX.SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Tarroja s’incorporarà a partir de demà dissabte a la recollida selectiva de residus projectada per a les petites poblacions de la Segarra. Disposarà de tres punts per portar els residus. D’altra banda, estan equipats de compostadors per a l’orgànica i penjadors individuals perquè cada usuari pengi el seu cubell personalitzat per al residu inert que es recollirà els dilluns.

Presenten la nova edició d'"Errant" al Solsonès 

El consell del Solsonès va acollir ahir la presentació de la segona edició d’Errant. Itineraris d’Art i Pensament, que aquest any se celebrarà entre el 9 i el 17 de juliol a Olius, Sant Llorenç de Morunys i Pinós i que indagarà en els límits i les connexions entre la realitat i el món de la ficció a través de la paraula i de la creació artística.

Analitzen l'impacte del consum digital en els nens

Institucions locals de Solsona han convocat les famílies amb fills menors d’edat a una xarrada que tindrà lloc el dimecres dia 5 al Teatre Comarcal per mirar d’analitzar l’impacte de les pantalles digitals en joves i nens, atesa la preocupació que ha suscitat en alguns pares. Diversos experts donaran consells per evitar la sobreexposició als aparells digitals dels joves i nens, una cosa que s’ha multiplicat arran de la pandèmia.

tracking