SEGRE

Raimon Monterde deixa l'alcaldia de Sort per "motius personals i professionals"

Continuarà formant part de l'agrupació d'electors Som Poble

Raimon Monterde.

Raimon Monterde..ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'alcalde de Sort, Raimon Monterde, ha anunciat aquest dimarts que deixarà el seu càrrec per "motius personals i professionals" després d'haver-lo ocupat durant gairebé sis anys. La decisió l'ha fet pública a través d'una carta difosa per les xarxes socials, en la qual ha volgut agrair el suport rebut per part de la població i de tots els regidors que conformen el consistori.

Així, ha explicat que la seva intenció és "apartar-se de la primera línia" i continuar aportant el seu punt de vista des de la "cua" des la candidatura d'agrupació d'electors Som Poble. A més, ha assegurat que "els que es queden sabran culminar amb destresa i esforç" el projecte municipal que s'havia començat a posar en marxa aquesta legislatura.

A la carta, Monterde ha dit que ha estat un plaer poder participar en un "projecte engrescador", tant a escala municipal com comarcal i de país. També s'ha referit a la situació sanitària actual, tot afirmant que la pandèmia "ha agitat de forma brusca i desprevinguda la nostra societat". A més, s'ha mostrat convençut que la situació política i social dels darrers anys ha contribuït a "sacsejar alguna consciència". Finalment, ha explicat que renuncia a l'alcaldia per "pensar en projectes més personals" i en la seva família i persones del seu entorn.

tracking