SEGRE

TRÀNSIT ACCIDENT

Una col·lisió entre dos camions talla sis hores l'A-2 a Bell-lloc en direcció cap a Barcelona

Un dels conductors va resultar ferit i el trànsit va ser desviat per l'LL-11

Imatge de l’estat en el qual va quedar el tràiler que transportava taronges.

Imatge de l’estat en el qual va quedar el tràiler que transportava taronges.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’autovia A-2 va estar tallada ahir més de sis hores al seu pas per Bell-lloc i en direcció a Barcelona després d’una col·lisió posterior entre dos camions. Un dels conductors va resultar ferit de diversa consideració i va ser evacuat a l’hospital Arnau de Vilanova. L’accident es va produir a les 10.49 hores al quilòmetre 474, quan dos camions van col·lidir per encalç, un dels quals era un tràiler que transportava un carregament de taronges, que van quedar escampades per la via.

El sinistre va obligar a tallar el trànsit, que es va desviar per la carretera LL-11, segons va informar Trànsit. Malgrat tot, es van arribar a registrar uns dos quilòmetres de retencions. Al lloc de l’accident van anar-hi tres patrulles dels Mossos, quatre dotacions dels Bombers i tres ambulàncies del SEM. Un dels conductors va patir ferides de diversa consideració. La carretera cap a Barcelona va estar tallada fins passades les 17.00 hores, situació que es va sumar a les retencions que es produeixen des de fa uns dies per la renovació del ferm entre les sortides de Corbins i Torrefarrera.

D’altra banda, dos camions van xocar ahir a les 6.15 hores a l’A-2 a la Panadella en direcció a Lleida. Hi va haver un ferit i es van haver de tallar dos dels carrils.

Així mateix, un altre camió va bolcar al lateral de la carretera a Alentorn, a Artesa de Segre. El sinistre es va produir a les 11.13 hores a l’LP-9132. El conductor va resultar il·lès.

tracking