SEGRE

Mor una dona en un xoc brutal a Bellpuig

El vehicle es va cremar després de col·lidir contra un altre turisme ahir a la tarda a l’N-II

Mor una dona en un xoc brutal a Bellpui

Mor una dona en un xoc brutal a BellpuigSEGRE

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una conductora va perdre la vida ahir a la tarda en una col·lisió frontal a la carretera N-II al seu pas per Bellpuig. L’accident es va produir a les 19.21 hores quan, per causes desconegudes i que s’estan investigant, dos cotxes van xocar frontalment al quilòmetre 493 de l’N-II a prop de Castellnou de Seana. A conseqüència del brutal impacte, un dels vehicles es va cremar. Els ocupants dels altres cotxes van poder treure la dona que hi havia a l’interior però estava greument ferida. Els serveis mèdics no van poder fer res per salvar-li la vida. Una altra persona, que seria el conductor de l’altre vehicle, va resultar ferida greu. L’accident va obligar a tallar la carretera en els dos sentits durant més d’una hora, la qual cosa va provocar retencions. En el dispositiu van participar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, cinc ambulàncies i un helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). El cotxe en elqual viatjava la dona va quedar completament calcinat.

Després d’apagar l’incendi, els agents de Trànsit de la policia catalana van inspeccionar minuciosament el cotxe de la víctima per buscar documentació. Amb la d’ahir, ja són set les persones que han perdut la vida aquest any en accidents de trànsit a les comarques de Lleida, una més que en el mateix període de l’any passat. A Catalunya han mort trenta-una personesa la xarxa interurbana, segons Trànsit.

Dos ferits a Peramola

D’altra banda, dos persones van resultar ferides ahir a la tarda en una col·lisió entre dos vehicles a la carretera C-14 al seu pas per Peramola, segons van informar els Bombers. L’accident es va produir cap a les 18.00 hores. Els ferits eren de caràcter lleu. Així mateix, a les 18.15 hores, dos cotxes més van xocar al polígon industrial El Segre de Lleida i un va acabar bolcant. Els quatre ocupants van resultar il·lesos, segons Bombers.

tracking