SEGRE

TRÀNSITS SINISTRALITAT

Mor un home de 50 anys en un accident a Albelda

El conductor va tenir una sortida de via i va xocar contra el pilar d'un pont a l'A-140 || La víctima era veí de la Llitera

Imatge del turisme després de l’accident a l’A-140 a Albelda.

Imatge del turisme després de l’accident a l’A-140 a Albelda.SPEIS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un conductor de cinquanta anys va morir a primera hora del matí d’ahir al tenir un accident de trànsit a la carretera A-140 al seu pas per la localitat oscenca d’Albelda. Segons va informar el servei d’emergències de la diputació d’Osca, per causes que es desconeixen, el vehicle va tenir una sortida de via al voltant de les set del matí i el conductor va xocar mortalment contra el pilar d’un pont.

La víctima, únic ocupant del cotxe, era un veí de la comarca de la Llitera. Al lloc van anar quatre dotacions dels bombers del Servei de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvament (SPEIS), agents de la Guàrdia Civil de Binèfar i l’equip d’atestats de Fraga, que va obrir una investigació per aclarir les causes del succés.

D’altra banda, un motorista de vint-i-vuit anys va resultar ferit ahir en un accident a la carretera C-563, a Josa i Tuixent (Alt Urgell). El Sistema d’Emergències Mèdiques va activar un helicòpter medicalitzat que va traslladar el ferit a l’hospital de la Seu en estat menys greu.

I a la C-13 al seu pas per Llavorsí, dos persones van resultar ferides lleu ahir al matí després d’una col·lisió entre dos vehicles. La circulació va estar tallada durant mitja hora, abans que donessin pas alternatiu.

tracking