SEGRE

SUCCESSOS ACCIDENTS

Sis ferits, tres de greus, en quatre accidents a Lleida

Un home de 90 anys, atrapat en un motocultor a Anglesola

L’accident a la C-14 a Ciutadilla, amb tres ferits.

L’accident a la C-14 a Ciutadilla, amb tres ferits.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Sis persones van resultar ferides de diferent gravetat en quatre accidents registrats ahir a Lleida. El primer accident es va produir al voltant de les deu del matí en un finca privada d’Anglesola en què un home de 90 anys va quedar atrapat en un motocultor al tenir una caiguda. Fins al lloc dels fets es van desplaçar dos dotacions de Bombers que van aconseguir alliberar el veí, ja que estava atrapat per la cama i el braç dret.

El ferit va ser traslladat en helicòpter del 061 a l’hospital Arnau de Vilanova, amb pronòstic greu, segons el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Al migdia, una persona va ser traslladada a l’hospital Arnau de Vilanova en estat lleu després de tenir una sortida de via amb el seu vehicle a l’L-311 a Tarroja de Segarra, en l’encreuament cap a la població de Sant Ramon.

Al voltant de les set de la tarda, tres persones van resultar ferides, dos de greus i una de menys greu, després del xoc frontal entre dos turismes a la C-14 al seu pas per Ciutadilla. El fort impacte va fer que un dels vehicles quedés partit per la meitat. L’accident va obligar a tallar momentàniament la carretera i després es va donar pas alternatiu.

Dos dels ferits van ser traslladats a l’hospital Joan XXIII de Tarragona. Un d’ells, un home de 31 anys amb contusions múltiples i commoció cerebral, i un altre home de 59 anys menys greu. El tercer ferit va ser una dona amb pronòstic greu que va ser traslladada a l’Arnau de Vilanova de Lleida amb múltiples fractures, segons va informar el SEM. També a les set de la tarda es va registrar un altre accident a l’AP-2 a l’altura de l’Albi en el qual una jove de 34 anys va sortir de la calçada amb el vehicle i va bolcar. Va ser traslladada a l’Arnau de Vilanova amb pronòstic menys lleu.

tracking