SEGRE

FESTES RECONEIXEMENT

Tribut de Castellserà, zona zero de Covid, als sanitaris

L'ajuntament els fa entrega del Pedrenyal d'Honor

L’infermer Juan Luis Bueno va recollir el guardó.

L’infermer Juan Luis Bueno va recollir el guardó.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Castellserà va reconèixer ahir la tasca dels sanitaris per combatre la pandèmia de la Covid. Ho va fer entregant el Pedrenyal d’Honor a la doctora Teresa Farreny (que no hi va poder assistir) i a l’infermer Juan Luis Bueno, responsables del consultori mèdic local. L’alcalde, Marcel Pujol, va explicar que “es tracta d’un homenatge especial dedicat a aquelles persones que ens cuiden” i va destacar que Castellserà passarà a la història per ser el primer municipi de Lleida on es va registrar un cas de Covid.

Per la seua part, Bueno, que també va parlar en nom de Farreny, va voler fer extensiu l’homenatge “a tots els sanitaris que durant aquests mesos s’han arriscat, en especial aquells que es van contagiar de la Covid i no van poder superar-la”. Bueno també va agrair la “col·laboració” del poble de Castellserà per combatre la pandèmia, ja que “malgrat ser la zona zero, com deien, vam aconseguir parar molt la Covid”.

Finalment, va reconèixer que el guardó, que lluirà al consultori, “ens fa molta il·lusió”. El Pedrenyal d’Honor es va entregar en el marc de la setzena Festa del Bandoler, que enguany Castellserà ha recuperat de forma presencial en un format més petit de l’habitual i amb només quatre actes.

La pluja no va impedir que els veïns gaudissin ahir de l’espectacle itinerant Transhumància de la companyia Xip Xap. L’alcalde va avançar que els mesos d’estiu oferiran una àmplia programació cultural per a totes les edats.

tracking