SEGRE

MUNICIPIS INICIATIVES

L'Alt Urgell promociona 2.000 km de rutes de ciclisme i senderisme

Amb Pirineu Outdoor, la nova marca turística de la comarca

Guàrdia, Lladós i Fàbrega van presentar ahir Pirineu Outdoor.

Guàrdia, Lladós i Fàbrega van presentar ahir Pirineu Outdoor.C. SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Seu i l’Alt Ur-gell van llançar ahir una marca turística centrada en el ciclisme i el senderisme. El projecte Pirineu Outdoor compta amb més de 2.000 quilòmetres de rutes i es pot consultar al web www.pirineuoutdoor.com.

Aquest ofereix informació sobre rutes, allotjaments, punts d’interès, esdeveniments esportius i serveis i, pròximament, inclourà paquets turístics. Els usuaris també podran informar d’incidències que detectin als camins.

L’alcalde, Jordi Fàbrega, va explicar que l’objectiu és “unir els grans actius que tenim com són esport, patrimoni natural i turisme” per convertir la ciutat i la comarca “en el centre neuràlgic” d’aquests esports. La presidenta del consell, Josefina Lladós, va destacar que han destinat els recursos de la taxa turística a l’adequació dels camins. L’edil d’esports, Carlos Guàrdia, va destacar que el projecte aprofita els més de 1.000 quilòmetres senyalitzats per a la creació del centre de BTT de l’Alt Urgell. A partir de la tardor treballaran per convertir el Parc del Segre en un centre d’acolliment de la nova marca.

tracking