SEGRE

TRIBUNALS ESTAFA

Una veïna de Golmés accepta 13 mesos de presó per estafar 12.000 euros a una empresa

L’Audiència dicta sentència després d’un acord en el judici celebrat avui

Una veïna de Golmés accepta 13 mesos de presó per estafar milers d'euros a l'empresa on treballava

Una veïna de Golmés accepta 13 mesos de presó per estafar milers d'euros a l'empresa on treballavaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Audiència de Lleida ha condemnat avui a una veïna de Golmés a 13 mesos de presó per estafar 12.000 euros a l’empresa on treballava després de la celebració d’un judici per conformitat, on l’acusada ha acceptat els fets.

La Fiscalia ha rebaixat la seua petició inicial, de 4 anys i mig de presó, a una pena de 13 mesos en considerar que la ja condemnada ha reparat el dany causat, per la qual cosa aplica l’atenuant. El tribunal ha dictat sentència ferma de conformitat, pel que les parts no podran recórrer.

A més, haurà de pagar una multa de 630 euros. Segons l’escrit d’acusació del Ministeri Públic, la processada, aprofitant que era la cap de producció de l’empresa, va contactar el responsable d’una altra firma per demanar-li en nom de l’empresa 12.000 euros i que li encarregaria feines per tornar-li aquesta quantitat.

Segons els fets, que van passar el novembre de 2016, la dona es va quedar aquests diners i va demanar després al perjudicat que enviés sis factures, de les quals només en va poder cobrar dos per 3.500 euros.

Després de l’acord entre les parts, el judici previst avui no s’ha arribat a celebrar i la sala ha condemnat l’acusada per un delicte d’estafa en concurs amb un delicte de falsedat en document mercantil. La defensa ha sol·licitat la suspensió de la pena per evitar l’ingrés a la presó.

tracking