SEGRE

Detingut per apunyalar un home en una discussió de trànsit a Mollerussa

Imatge de l’exterior de la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Mollerussa.

Imatge de l’exterior de la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Mollerussa.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra van detenir dimarts un veí de Mollerussa de 46 anys acusat d’una agressió amb navalla durant una discussió de trànsit. Els fets van ocórrer a prop de les 17.00 hores de diumenge passat 2 de maig al carrer Domènec Cardenal de la capital del Pla d’Urgell. Tot apunta que un conductor va recriminar la conducta d’un vianant al carrer.

En el transcurs de la discussió, el conductor va agredir amb una navalla un altre conductor que intentava mediar. La víctima va ser atesa al CAP, on li van aplicar diversos punts de sutura.

La investigació iniciada pels agents de la comissaria de Mollerussa va permetre identificar l’autor de la punyalada, que finalment va ser localitzat i detingut dimarts passat a la partida el Tossal Roig del Palau d’Anglesola. En l’escorcoll del vehicle del detingut es va localitzar, amagada al compartiment de la porta del conductor, la navalla amb què, presumptament, hauria comès l’agressió. L’home, que té antecedents, va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de lesions.

tracking