SEGRE

AIGÜES NOUS REGADIUS

La Generalitat accelera obres per a regs en el Segarra-Garrigues

Jordà entregant l’escriptura a una agricultora a Agramunt.

Jordà entregant l’escriptura a una agricultora a Agramunt.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El director general de Desenvolupament Rural, Oriol Anson, va assegurar ahir que en els propers anys “les inversions en regadiu faran un salt” gràcies al pla econòmic financer que invertirà 352 milions per al Segarra-Garrigues fins al 2032. Això permetrà executar les obres per regar els sectors que comptin amb un 70% d’adhesions, ara difícil de complir per part de l’administració, segons havien denunciat els regants.

Anson va dir que “en els propers anys no hauria de passar perquè la inversió creixerà” encara que va defensar que “tenim molts projectes i no són ràpids d’executar”. Va fer aquestes declaracions a Agramunt, on la consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, va entregar les escriptures de propietat de la concentració parcel·lària en el Segarra-Garrigues.

Són més de 3.000 hectàrees distribuïdes entre 820 propietaris. Jordà va destacar que això “racionalitza l’espai agrari i fa més rendibles les explotacions”.

Per la seua part, l’alcaldessa, Sílvia Fernàndez, va dir que “és un pas més per millorar les explotacions agràries d’Agramunt”.

tracking