SEGRE

ATAC VANDALISME

Nou acte vandàlic a l'Espai Companys del Tarròs

Tornabous presenta denúncia als Mossos

Mossos i l’alcalde, davant del cartell malmès a l’Espai Companys.

Mossos i l’alcalde, davant del cartell malmès a l’Espai Companys.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Espai Lluís Companys del Tarròs va patir divendres a la nit un nou acte vandàlic. En aquesta ocasió, uns desconeguts van tirar globus plens de pintura contra el cartell que mostrava el nom i el rostre de Lluís Companys.

L’alcalde de Tornabous, David Vilaró, va condemnar els fets i va lamentar que “aquests atacs feixistes es repeteixen i suposo que cada vegada seran més freqüents”. Vilaró va dir que “hem de combatre el feixisme des dels carrers, tenint en compte que cada dia és més present a les institucions”.

Els danys es van produir el cap de setmana de la celebració del Dia Internacional dels Museus, al qual s’ha adherit l’Espai Lluís Companys amb diferents activitats per donar a conèixer la vida del president de la Generalitat afusellat pels franquistes. 

Vilaró va presentar denúncia davant dels Mossos i, ahir mateix, una patrulla es va personar al lloc.

L’alcalde anirà demà a comissaria amb les imatges de les càmeres de seguretat per intentar identificar els autors dels danys. Vilaró va lamentar que, “en cas de trobar-los, rebran només una multa administrativa que per a ells no significarà res, mentre que per a nosaltres significa massa coses”.

tracking