SEGRE

TRÀNSIT

Dos ferits lleus en una col·lisió a l'N-230 al Pont de Suert

Dos més en sinistres a les Garrigues i la Noguera

Ambulancia SEM

Ambulancia SEMSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quatre persones van resultar ferides entre dissabte a la tarda i ahir al matí en accidents de trànsit a les comarques lleidatanes. Segons van informar els Bombers de la Generalitat, una col·lisió entre dos vehicles a l’N-230 al seu pas pel Pont de Suert va resultar en dos ferits de caràcter lleu.

El sinistre es va produir pocs minuts abans de les 12.30 hores al quilòmetre 128 de l’esmentada via i hi van acudir efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que van traslladar els ferits a l’hospital de Vielha. Així mateix, una persona va patir contusions de caràcter lleu a primera hora del dia d’ahir després que el seu vehicle xoqués contra el lateral de la via a les Borges Blanques.

I un motorista va requerir assistència sanitària per una fractura a la clavícula després de patir una sortida de via al camí de Vilanova de la Sal, el terme municipal de les Avellanes i Santa Linya. El sinistre es va produir a les 20.35 hores de dissabte i, en aquest cas, els Bombers van activar dos dotacions.

tracking