SEGRE

FAUNA CONCENTRACIÓ

Protesta contra el mal tracte animal a la Granadella

La concentració a la Granadella va reunir unes trenta persones.

La concentració a la Granadella va reunir unes trenta persones.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una trentena de persones es van concentrar ahir al matí a la plaça Major de la Granadella per denunciar el cas de maltractament animal que es va descobrir el 17 d’abril passat en aquest municipi de les Garrigues, on van ser rescatats dos gossos en molt mal estat en una finca, on hi havia restes d’altres que havien mort d’inanició. Amb pancartes amb missatges com “mentre ells no tinguin veu, jo seré la seva”, els manifestants van reclamar “justícia” perquè el cas no quedés impune.

L’educador caní David Guajardo, impulsor de la protesta amb el suport de la protectora Peluts sense Sostre, va assegurar que “estem farts de veure casos i més casos de maltractament animal, ja siguin abandons o assassinats, i per això som aquí per demanar justícia i que hi hagi un enduriment del Codi Penal”.

Com ja va publicar SEGRE, l’ajuntament i els Agents Rurals van denunciar els propietaris dels gossos, una parella del municipi. Un dels animals rescatats va morir recentment per la precarietat del seu estat.

tracking