SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Mor atrapat per un muntacàrregues un veí d'Aitona a casa seua

Els Mossos han obert una investigació per aclarir les causes de l'accident || La víctima tenia problemes de mobilitat i necessitava un elevador d'escales

L’accident es va produir ahir a la tarda a l’habitatge de la víctima, al carrer Joan Maragall d’Aitona.

L’accident es va produir ahir a la tarda a l’habitatge de la víctima, al carrer Joan Maragall d’Aitona.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un veí d’Aitona de vuitanta-vuit anys va morir ahir atrapat per l’estructura d’un muntacàrregues que tenia instal·lat a l’interior del seu habitatge, situat al número 7 del carrer Joan Maragall d’aquesta localitat del Segrià. Els serveis d’emergència van rebre l’avís a les sis de la tarda, quan l’home, amb problemes de mobilitat i en cadira de rodes, va quedar atrapat en un elevador elèctric d’escales.

Els Mossos d’Esquadra han iniciat una investigació per aclarir les causes del tràgic succés que es va saldar amb la mort de l’octogenari. En el moment de l’accident, la víctima, J.I., es trobava acompanyada d’un dels seus fills, que ràpidament va donar la veu d’alarma als serveis d’emergència. Fins al lloc es van desplaçar cinc dotacions dels Bombers, diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra i professionals sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), encara que ja no es va poder fer res per salvar-li la vida. L’accident va causar ahir gran consternació entre els veïns d’aquest municipi i l’ajuntament va expressar el seu condol a la família.

L’home necessitava cadira de rodes i en el moment de l’accident estava pujat al muntacàrregues de casa

S’ha de recordar que fa dos setmanes un home també va perdre la vida en un accident a Juneda. Un veí de cinquanta-quatre anys va morir al caure per unes escales quan es trobava a la plaça de l’Església d’aquest municipi de la comarca de les Garrigues.

L’avís es va registrar pocs minuts abans de dos quarts d’una del matí i, en aquella ocasió, també es van activar diverses dotacions dels Bombers de la Generalitat i una ambulància del SEM. Com ja va publicar aquest diari, va ser traslladat amb ferides de caràcter greu a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida, on va ingressar a urgències i va morir hores després a causa de la gravetat de les lesions que presentava.

tracking