SEGRE

SERVEIS EQUIPAMENTS

Cervià estrena una residència per a ancians amb 22 places

Gestionada per una fundació, comptarà amb un centre de dia

Imatge de la residència El Tossalet de Cervià de les Garrigues.

Imatge de la residència El Tossalet de Cervià de les Garrigues.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

La fundació Persona i Valors preveu obrir aquesta setmana la residència per a gent gran El Tossalet, a Cervià de les Garrigues. El centre compta amb vint-i-dos places permanents i un centre de dia amb vint més. També oferirà altres serveis d’ajuda a domicili així com rehabilitació o fisioteràpia. Els usuaris del centre de dia també disposaran de serveis que ajudin a millorar la seua qualitat de vida facilitant la seua autonomia i d’aquesta manera podran accedir a podòlegs, perruquers, animadors socioculturals o psicòlegs, a banda d’un servei de bugaderia i de fisioteràpia.

La fundació Persona i Valors també gestiona la residència per a padrins i centre de dia de Vilanova de Bellpuig, Pare Pacífic.

El centre oferirà als usuaris serveis com bugaderia, psicòleg, perruqueria o fisioteràpia

L’alcaldessa de Cervià de les Garrigues, Mercè Rubió, va explicar que la residència obre les portes després d’anys de feina i tràmits, i permetrà disposar d’un equipament “necessari” per al municipi i la comarca. La residència d’El Tossalet s’ubica en un edifici que antigament havia acollit un petit hotel rural, té una superfície construïda de 935 metres quadrats en tres plantes, amb diferents espais exteriors. Segons va afirmar Rubió, els titulars d’aquest immoble el van regalar a la fundació i ara se li ha donat un ús social.

El consistori va buscar alternatives per aconseguir un centre de serveis per a la gent gran de la població abans del projecte de la residència El Tossalet.

tracking