SEGRE

TRADICIONS CERTÀMENS

La Fira de Sant Isidre durarà dos dies i tindrà cinquanta expositors

Manté la mostra de bestiar, aquest any, amb dos-cents caps

Joan Codina, responsable de fires al consell amb el tècnic Pere Obiols.

Joan Codina, responsable de fires al consell amb el tècnic Pere Obiols.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fira de Sant Isidre de Solsona se celebrarà el cap de setmana del 29 i 30 de maig amb un format reduït, espais perimetrats i controls d’aforament. El certamen ha reduït la majoria de xifres a la meitat i comptarà només amb expositors de la comarca. “Hem concentrat en dos dies una petita mostra de cada cosa del certamen”, va explicar Joan Codina, regidor de Fires del consell del Solsonès.

Un dels plats forts de la fira serà la mostra de bestiar, on habitualment s’exposen uns sis-cents caps. Aquest any n’hi haurà dos-centes a causa de les restriccions sanitàries. En concret, la fira organitzarà vint-i-quatre actes, es contractarà unes quaranta persones per garantir les mesures de seguretat i hi haurà uns cinquanta expositors. El pressupost de la fira és de 60.000 euros i s’ha reduït un 50% el preu de les taxes dels expositors.

El format serà reduït per la Covid i hi haurà controls d’aforament i espais delimitats

Després d’haver-se ajornat quinze dies a causa dels mals indicadors de la Covid-19 a la comarca del Solsonès, finalment el certamen se celebrarà havent dissenyat un esdeveniment “segur” i, per això, totes les activitats tindran lloc en recintes delimitats, amb aforament limitat i controls d’accés, i tindrà un format atípic de només dos dies.

tracking