SEGRE

MUNICIPIS CERTÀMENS

Obre Borges Motor, l'aparador de l'automòbil de les Garrigues

Ares Lahoz al tallar ahir la cinta inaugural de la fira.

Ares Lahoz al tallar ahir la cinta inaugural de la fira.AYUNTAMIENTO DE LES BORGES BLANQUES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La pilot de Mollerussa Ares Lahoz va inaugurar ahir la quarta edició de la fira Borges Motor, el certamen dels vehicles d’ocasió i maquinària agrícola de la capital de les Garrigues, que se celebra als Jardins del Terrall. La fira, la primera completament presencial a les Borges des de l’inici de la pandèmia, compta amb 3.000 metres quadrats d’exposició i més de 150 vehicles.

Lahoz, campiona d’Espanya d’autocròs, va posar en relleu l’esport automobilístic femení i es va mostrar “molt orgullosa” d’inaugurar el certamen. L’alcalde, Enric Mir, va destacar la fira com “un molt bon aparador de vehicles, amb una oferta comercial molt potent”.

El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Ribalta, va adreçar unes paraules d’agraïment als expositors que “després de passar un any difícil a causa de la pandèmia han tornat a confiar en la fira” i va desitjar “molt bones vendes”. El president del consell de les Garrigues, Jaume Setó, es va mostrar satisfet de poder reprendre el certamen i va destacar el “valor afegit” que aporta al territori.

El director dels serveis territorials d’Empresa, Ramon Alturo, va definir la fira de les Borges com un “motor econòmic” i va destacar el seu paper fonamental per atenuar els efectes de les crisis. Anna Roset, del grup Nexcar, es va mostrar esperançada amb les vendes i va agrair l’organització del certamen en un lloc emblemàtic.

tracking