SEGRE

INFRAESTRUCTURES OBRES

Cues de fins a sis quilòmetres en l'inici de la reforma de l'A-2

Crespín (centre) va visitar ahir les obres a l’autovia A-2.

Crespín (centre) va visitar ahir les obres a l’autovia A-2.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de 8 quilòmetres de l’A-2 tindran el ferm renovat en els dos sentits de la marxa entre mitjans i finals de juny. En aquest sentit, l’Estat va iniciar ahir les obres per millorar el paviment en un nou tram de 3 quilòmetres de l’autovia (entre les sortides de Corbins i l’enllaç amb la C-13, en direcció a Saragossa).

Aquests treballs duraran dos setmanes i el trànsit es desviarà per l’altra calçada, que passarà a ser bidireccional, la qual cosa ahir va provocar retencions que van arribar a ser de fins a 6 quilòmetres, segons el Servei Català de Trànsit. Així mateix, en dos setmanes s’abordarà la renovació del ferm en el mateix tram, però en sentit Barcelona.

Val a recordar que ja s’han millorat 5 quilòmetres de via entre Torrefarrera i Corbins, en les dos direccions. No obstant, el projecte, que té un pressupost de 7,6 milions, preveu millorar 15 quilòmetres de l’A-2 entre Torrefarrera i els Alamús.

El subdelegat del Govern central, José Crespín, va recordar que per l’autovia passen cada dia “uns 40.000 vehicles, un terç dels quals són pesants”, i va qualificar les obres com “necessàries”. Va assegurar que aquest és “un dels grans eixos de comunicació de Lleida, al voltant del qual es concentren la majoria de municipis amb més volum de població” i aporta “possibilitats de projecció econòmica i rellançament dels teixits productius”.

tracking