SEGRE

MUNICIPI SEGURETAT

El Palau vol instal·lar càmeres per controlar l'incivisme

Denuncien el robatori de deu metres de tanca al parc de Sant Roc

Desconeguts van robar part de la tanca a la zona de Sant Roc.

Desconeguts van robar part de la tanca a la zona de Sant Roc.A.EL PALAU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament del Palau d’Anglesola vol instal·lar càmeres de videovigilància en aquelles zones que acumulen més actes incívics. El cap de setmana passat el consistori va denunciar davant dels Mossos d’Esquadra el robatori d’uns deu metres de tanca de fusta que s’havia col·locat recentment al parc de Sant Roc. Reposar-los costarà prop de 400 euros al municipi, sense comptar la mà d’obra, ja que diversos joves del municipi s’han ofert per fer aquests treballs de manera desinteressada, segons va explicar l’alcalde d’aquest municipi, Francesc Balcells.

Actualment, equipaments del municipi com el pavelló poliesportiu ja compten amb càmeres de seguretat i ara el consistori està estudiant diferents fórmules que comptin amb el vistiplau del departament d’Interior de la Generalitat. Les esmentades càmeres també podrien col·locar-se davant d’àrees de contenidors soterrats.

De la mateixa manera, durant el cap de setmana, el municipi també va registrar actes vandàlics i s’ha denunciat un incendi en una caseta ubicada a la partida dels Merlets.

tracking