SEGRE

MUNICIPIS SEGURETAT

Tremp instal·la quatre càmeres en dos punts del municipi

Per controlar el trànsit a la rambla i contra el vandalisme en una plaça || Posar-les en marxa, pendent de la conselleria d'Interior

Una de les càmeres instal·lades a la rambla Doctor Pearson.

Una de les càmeres instal·lades a la rambla Doctor Pearson.AYUNTAMIENTO DE TREMP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Tremp ha instal·lat quatre càmeres en dos punts del municipi: la rambla Doctor Pearson i la plaça Capdevila. Segons van informar des del consistori, aquests dispositius encara no estan en funcionament perquè estan pendents de formalitzar els tràmits per obtenir l’autorització de la conselleria d’Interior.

A la rambla Doctor Pearson s’han desplegat dos càmeres per al control de trànsit. Només registraran els accessos a aquesta via per als vianants en el punt de les pilones i la resta de la imatge es pixelarà per preservar la intimitat dels veïns.

En el cas de la plaça Capdevila, es tracta de dos càmeres de seguretat que busquen tenir un efecte dissuasiu en el vandalisme i reforçar la cura de la plaça així com l’espai dels contenidors.

Aquesta iniciativa s’ha pogut dur a terme gràcies a una ajuda del departament d’Empresa de la Generalitat. Això no obstant, van apuntar que només la Policia Local de la capital del Pallars Jussà tindrà accés al visionament i tractament de les imatges, així com altres cossos de seguretat que ho sol·licitin, només quan estigui justificat.

Val a recordar que altres municipis com Alpicat, les Portella, Alcarràs, Bovera, Menàrguens o Ivars de Noguera també han instal·lat càmeres per controlar els accessos i reforçar la seguretat.

tracking