SEGRE

AUTOMOCIÓ FIRA

Cent vehicles venuts en el mercat d'ocasió de Tàrrega

Balanç “molt positiu” de l'ajuntament i els concessionaris

El certamen va rebre nombrosos visitants tot el cap de setmana.

El certamen va rebre nombrosos visitants tot el cap de setmana.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Mercat del Vehicle d’Ocasió de Tàrrega va tancar ahir la seua vuitena edició amb un “balanç molt positiu” després que els 15 concessionaris participants aconseguissin vendre més d’un centenar de vehicles, una xifra que pot augmentar amb els contactes que s’hi han fet. La regidora de Promoció Econòmica, Núria Robert, va destacar que “el mercat ha registrat una bona afluència de visitants durant els seus tres dies de celebració (de divendres a ahir) interessats a adquirir un vehicle d’ocasió”.

Segons Robert, “hi ha hagut compradors de la zona d’influència de Tàrrega, de la província de Lleida, de la Catalunya Central i de les comarques de Tarragona i Barcelona, i hem superat les vendes de les edicions del 2018 i el 2019, tot un èxit”. Els vehicles més demandats van ser els models SUV, els de gamma mitjana i les furgonetes.

El mercat, celebrat al parc Esportiu, tenia a la venda més de 350 vehicles a uns preus que oscil·laven entre els 2.500 i els 70.900 euros. En els dies vinents se sortejarà un premi de 2.000 euros en metàl·lic entre tots els compradors.

tracking