SEGRE

EDUCACIÓ OBRES

El Palau presenta el disseny de la futura escola de Primària

Guanyador del concurs, al qual es van presentar 47 arquitectes

Els arquitectes guanyadors del concurs han presentat al consistori el projecte.

Els arquitectes guanyadors del concurs han presentat al consistori el projecte.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament del Palau d’Anglesola ja compta amb el disseny guanyador de la nova escola i guarderia que formen part del complex Sant Roc. Sota el lema de “La infantesa”, el projecte planteja unir el centre de Primària en un únic edifici d’uns mil metres quadrats (actualment treballen en dos centres, separats per la carretera del Poal) amb una única planta i al voltant d’una àgora que els caps de setmana podran utilitzar els veïns en general com a escenari d’activitats esportives i de lleure.

L’edifici incorporarà solucions sostenibles com plaques solars o un sistema de recollida d’aigua de pluja. La guarderia s’ubicarà en un altre edifici de 220 metres quadrats.

Els arquitectes guanyadors del projecte són Eva Jiménez, Xavier Llobet i Ana Zebelzu. L’alcalde del municipi, Francesc Balcells, va destacar que aquest equip ara compta amb un termini de mig any aproximadament per elaborar el projecte constructiu.

Un total de 47 arquitectes van presentar dissenys a aquest concurs que es va iniciar amb un procés participatiu del qual va formar part el claustre de l’escola Arnau Berenger, l’Ampa i els alumnes i va tenir l’assessorament del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.

tracking