SEGRE

INFRAESTRUCTURES AEROPORTS

La Seu treu a concurs quatre hangars i esgota el sòl disponible

Ara n'hi ha 14 i Aeroports es planteja urbanitzar nous terrenys per habilitar-ne més

Imatge d’arxiu d’hangars a l’aeroport de la Seu.

Imatge d’arxiu d’hangars a l’aeroport de la Seu.C. SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aeroports de Catalunya ha tret a concurs una nova promoció de quatre hangars a l’aeroport d’Andorra-la Seu, amb els quals esgotarà el terra disponible en l’entorn de la plataforma per a avions. Fins ara se n’han construït catorze i l’empresa pública de la Generalitat planteja la possibilitat d’urbanitzar una altra zona del recinte aeroportuari per acollir més construccions. Aeroports disposa de terrenys per fer-ho, encara que caldrà modificar la tanca perimetral per poder donar cabuda a futures noves construccions.

Dels catorze hangars actuals, nou estan en mans de particulars i cinc d’empreses. Tres són els de la firma de treballs aeris i manteniment d’helicòpters Helitrans Pyrinees. Un altre és de TSA, una societat andorrana que ofereix serveis d’aerotaxis i formació de pilots; mentre que un altre és de Rapid Solutions, firma del Principat distribuïdora de la marca d’avionetes Pipistrel.

Com en les promocions d’hangars anteriors, les bases del nou concurs preveuen adjudicar la superfície per a aquestes construccions en règim de lloguer durant vint-i-cinc anys. El cànon de lloguer mensual mínim és de 0,95 euros per metre quadrat i la superfície de les parcel·les és de 500 metres quadrats. Aeroports rebrà sol·licituds fins al dia 21 de juny. Val a recordar que la Generalitat impulsa també hangars a l’aeroport d’Alguaire.

tracking