SEGRE

Apunten a una suplantació per cobrar fiances de pisos a Tàrrega

L’Incasòl assegura que col·laborarà per aclarir els fets

Vista de la localitat de Tàrrega, on van succeir els fets.

Vista de la localitat de Tàrrega, on van succeir els fets.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Institut Català del Sòl (Incasòl) va apuntar ahir a una possible “usurpació de personalitat” per cobrar les fiances de dos pisos de lloguer a Tàrrega. Són propietat d’una veïna que, dimarts passat, va denunciar al programa de ràdio El Món a RAC1 la pèrdua d’aquests dipòsits: quan va voler tornar la fiança als inquilins que deixaven un dels habitatges, l’Incasòl li va comunicar que tant aquesta com la de l’altre pis, encara habitat, ja s’havien pagat. L’ens de la Generalitat no li va aclarir llavors a qui va donar els diners.

Fonts de l’Incasòl van apuntar que “acompanyaran” la denunciant en el procés de denúncia com a “part afectada en una possible usurpació de personalitat” en el cobrament de fiances. L’organisme va afirmar que el cas estava “aturat” des del març del 2020, a l’espera que la propietària li comuniqués que havia denunciat els fets als Mossos. La propietària dels pisos, per la seua banda, va dir que va interposar la denúncia davant de la policia i que va ser transmesa al jutjat de Cervera.

L’Incasòl va apuntar que la petició de tornar les fiances es va fer aportant “la informació necessària”, com el DNI del propietari, l’import que s’havia tornar i el número d’expedient, unes dades “només a l’abast dels afectats”, segons l’organisme. Després de la denúncia de la propietària, i arran de la sospita d’usurpació, l’ens de la Generalitat va demanar a l’entitat bancària que anul· lés el pagament de les fiances, però aquesta s’hi va negar. “Des d’aleshores i fins que s’aclareixi el cas, l’Incasòl ajudarà la propietària en tot el que pugui resoldre”, va concloure.

tracking