SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

Bolca un camió i obliga a tallar la carretera C-14 al seu pas per Ciutadilla

La cabina es va incendiar i el conductor, il·lès

El camió calcinat després de bolcar al quilòmetre 62 de la carretera C-14 al terme de Ciutadilla.

El camió calcinat després de bolcar al quilòmetre 62 de la carretera C-14 al terme de Ciutadilla.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un camió va bolcar ahir a primera hora de la tarda a la carretera C-14 al seu pas per Ciutadilla i va obligar a tallar la circulació als dos sentits de la marxa durant mitja hora. L’accident es va produir a les 16.09 hores quan, per causes que es desconeixen, el conductor va perdre el control del vehicle, va tenir una sortida de via i va acabar bolcant al quilòmetre 62 de la C-14.

A conseqüència del fort impacte, es va incendiar la cabina del tràiler, encara que el conductor va resultar il·lès, segons van informar els Bombers de la Generalitat. Fins al lloc del fets es van desplaçar cinc dotacions dels Bombers, una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i dos patrulles dels Mossos d’Esquadra, que van haver de tallar la circulació per poder facilitar la tasca a dels serveis d’emergència.

Quan els Bombers van tenir l’incendi controlat, menys de mitja hora després, es va donar pas alternatiu..

L’últim accident a la carretera C-14 es va produir fa tot just quatre dies, diumenge passat, quan quatre persones van resultar ferides de caràcter lleu en una col·lisió entre dos vehicles en aquesta carretera al seu pas per Coll de Nargó. L’avís es va rebre poc abans de les 20.30 hores al punt quilomètric 157 i, en aquest cas, els ferits van ser evacuats cap a l’hospital de la Seu d’Urgell i la carretera va haver de ser tallada durant una mitja hora.

El final de les restriccions de mobilitat ha augmentat el nombre d’accidents a les carreteres

Es dona la circumstància que el final de les restriccions de mobilitat decretades per la pandèmia de la Covid-19 han suposat un increment de la sinistralitat i de les víctimes mortals al volant. Només el mes passat van morir cinc persones a les carreteres lleidatanes, el mes de maig més negre en els últims tres anys.

tracking