SEGRE

Ingressen a la presó els dos homes que en van agredir un altre amb un cúter a Almacelles

Vista d'Almacelles.

Almacelles estudiarà ajustar el cobrament d'algunes taxes municipals a empreses del municipiItmar Fabregat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van detenir divendres passat dos homes, un de 46 anys nascut a la República Dominicana i l'altre de 27 anys de nacionalitat marroquina, tots dos veïns de Lleida, com a presumptes autors de l'atac a un home amb un cúter a casa seva a Almacelles.

Els fets van passar dijous passat a les 10:40 hores al carrer Canigó d’aquesta localitat del Segrià, tal i com va explicar SEGRE, quan, segons fonts policials, dos individus van entrar a l’habitatge i van agredir la persona que hi havia a l’interior amb un cúter. Pel que sembla, li van clavar ferides superficials al pit, per la qual cosa va ser atès al CAP.

Els Mossos van obrir una investigació que va permetre identificar i detenir els dos homes a Lleida. Els detinguts, ambdós amb antecedents, van passar aquest diumenge a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida, que va decretar l'ingrés a presó dels dos detinguts.

En els últims dies, s’han produït altres episodis violents. A Lleida ciutat, la Guàrdia Urbana va actuar en quatre agressions violentes en una setmana. L’últim es va produir el passat 28 de maig, quan dos joves van agredir un home amb una fusta amb claus i un ganivet al carrer Pallars. Dies abans havien arrestat una parella per tres assalts a punta de navalla en ple carrer i un jove que va agredir i en va amenaçar un altre també amb una navalla.

Els Mossos han registrat 293 denúncies per lesions en el primer trimestre a les comarques lleidatanes

Així mateix, el març passat, la Urbana va detenir un jove de 22 anys que va intentar agredir amb un ganivet un vigilant de seguretat en un bloc de pisos de la Mariola, a Lleida. Dies abans a aquesta agressió, un home de 30 anys veí d’Ivars d’Urgell va ingressar a la presó sense fiança acusat d’apunyalar una persona en una baralla a Barbens. La causa està oberta per un delicte d’homicidi dolós en grau de temptativa. I al febrer, també es va decretar ingrés a la presó preventiva d’un altre detingut per una agressió amb arma blanca a Mollerussa. Es dona la circumstància que l’autor i la víctima de la baralla van ser condemnats una setmana abans dels fets per l’Audiència de Lleida per segrestar un home l’abril del 2017 a Sidamon. En el primer trimestre de l’any, els Mossos d’Esquadra han registrat un total de 293 denúncies per lesions a les comarques lleidatanes.

tracking