SEGRE

MUNICIPIS CERTÀMENS

El mercat medieval d'Almenar, amb 50 parades

Celebra la 25a edició el cap de setmana

Malla, Verdú i Carbonell, ahir en la presentació del certamen.

Malla, Verdú i Carbonell, ahir en la presentació del certamen.X.R.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El mercat medieval d’Almenar celebra aquest cap de setmana la 25a edició i comptarà amb unes 50 parades. L’alcaldessa, Teresa Malla, va explicar que és un certamen consolidat i conegut al territori, que en altres edicions rebia uns 9.000 visitants.

Malla va apuntar que, a causa de la pandèmia, han donat “més amplitud” al mercat, que es mantindrà al nucli antic. A més, hi haurà uns guàrdies medievals que vetllaran pel compliment de les mesures sanitàries derivades de la Covid.

Mentrestant, les actuacions que abans tenien lloc a les places s’han traslladat a la zona de la Bassa i serà necessari reservar localitats. Entre aquests espectacles, destaca Almenara la Vella, una recreació de la batalla del Cid Campeador en aquest municipi del Segrià i que se celebrarà dissabte a les 22 hores, segons va explicar l’edil de Festes, Montse Carbonell.

Malla va afirmar que repartiran banderes d’Almenar perquè els veïns puguin lluir-les en els balcons i finestres. El diputat provincial Jordi Verdú va felicitar el municipi per arribar a la 25a edició del mercat i va dir que la seua celebració “és un senyal que anem recuperant la normalitat”.

tracking